Imatge d'arxiu d'un comptador elèctric. (Foto: Reuters)
Imatge d'arxiu d'un comptador elèctric. Reuters
Sant Feliu de Llobregat

Detingut un fals operari que va demanar a una àvia que posés un got d'aigua al microones per comprovar el comptador elèctric

Els presumptes lladres van simular ser operaris del servei elèctric per revisar el comptador de la llum de l'habitatge d'una senyora gran. L'àvia va deixar entrar els individus a casa per una suposada avaria en un habitatge veí.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys que es feia passar per operari de la llum. El detingut va actuar amb la col·laboració d'un altre home que encara no ha pogut ser localitzat.

Els presumptes lladres van simular ser operaris del servei elèctric per revisar el comptador de la llum de l'habitatge d'una senyora gran. Els lladres van explicar a la senyora que hi havia una avaria en un habitatge veí. Finalment els dos homes la van convèncer perquè els deixés entrar a casa seva.

L'àvia va començar a sospitar quan els dos individus li van demanar que posés un got d'aigua al microones i que es quedés mirant l'aparell fins que l'aigua bullís per comprovar que el comptador elèctric funcionava.

La dona va seguir les instruccions dels "operaris", però va decidir sortir de la cuina per veure què feien els dos individus. Aleshores va veure com un dels dos homes sortia del seu dormitori amb un objecte amagat. La detenció es va fer gràcies a la ràpida reacció de la víctima. Un veí de l'escala va aconseguir retenir un dels lladres fins que van arribar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Feliu de Llobregat.

Els agents van aconseguir recuperar una capsa que els lladres havien robat del dormitori i que contenia diverses joies, entre elles un braçalet d'or valorat en més de 500 euros. La investigació segueix oberta, ja que només van poder detenir un dels dos delinqüents.
Anar al contingut