El vehicle tenia modificat el número de la matrícula amb cinta adhesiva; el que havia de ser un 3 era un 8 (Font: ACN)
El vehicle tenia modificat el número de la matrícula amb cinta adhesiva; el que havia de ser un 3 era un 8 (Font: ACN)
Lleida

Detingut un conductor a Lleida per haver manipulat la matrícula i la targeta de la ITV del cotxe

El vehicle, que també tenia l'assegurança caducada, circulava a 144 Km/h en un tram de l'N-240 limitat a 90 km/h

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 d'abril un veí de Lleida que circulava a 144 km/H en un tram limitat a 90 km/h. Un radar situat al quilòmetre 85,5 de la carretera N-240, al terme municipal de Lleida, el va detectar i fotografiar.

Quan els agents el van aturar i van demanar al conductor que s'identifiqués, es van adonar que les plaques de matrícula anterior i posterior del vehicle no coincidien. Van constatar que la davantera era la correcta i que la posterior corresponia a una motocicleta domiciliada a les illes Canàries. En observar-la acuradament van veure que tenia un número modificat de manera molt barroera amb cinta adhesiva. Havien transformat el 3 en un 8.

El vehicle tampoc tenia l'assegurança en vigor i la targeta adhesiva de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) no era la que li corresponia. Unes manipulacions que, suposadament, tenien com a objectiu evitar que el turisme fos identificat si el fotografiava el radar, segons han informat els Mossos.

Davant l'acumulació d'irregularitats, els agents van immobilitzar el turisme i en van detenir el conductor. L'home té 65 anys i ara està en llibertat amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit. Està acusat d'un presumpte delicte de falsificació de document públic, oficial o mercantil, per haver manipulat la matrícula i la targeta de la ITV.
 

Anar al contingut