Cirurgià detingut al Brail
Cirurgià detingut al Brail (EFE)

Detingut un famós cirurgià plàstic per la mort d'una pacient en una operació de natges

El doctor Bumbum era famós per les seves operacions de glutis i assegura que és víctima d'una injustícia

RedaccióActualitzat

El cirurgià plàstic anomenat Doctor Bumbum ha estat detingut al Brasil després de quatre dies de fuga. Denis Furtado està acusat d'haver provocat la mort d'una pacient durant una cirurgia estètica de glutis clandestina al seu apartament

La dona de 46 anys que havia anat a la seva consulta per engrandir-se les natges va patir una arítmia cardíaca i va morir en un hospital poques hores després.

Durant una roda de premsa a la comissaria a on està arrestat, s'ha declarat innocent de la mort de la dona i ha assegurat ser víctima d'una "injustícia". La seva mare, acusada de complicitat, també va ser detinguda.

 

 

La policia va aconseguir detenir el cirurgià per una trucada de denúncia que va informar de la seva ubicació. Les autoritats havien ofert 1.000 reals (uns 263 dòlars) per qui donés informació d'on es podria trobar el metge.

Al metge el buscava la policia des de diumenge, acusat d'homicidi i associació criminal. Es tracta d'un cas que ha tingut una gran repercussió al Brasil, el segon país amb més cirurgies plàstiques després dels Estats Units.

El metge té centenars de milers de seguidors a Instagram, on penja fotos de l'abans i els després de les seves operacions.

 

 

Dr Bumbum ensina : Perfeito esse exemplo de #bioplastiadegluteos que valoriza muito os contornos e formatos, quando o paciente apresenta flacidez acentuada e seu desejo é valorizar o toque e as imperfeições glúteas, sem promover grande aumento de tamanho, mas sim de formato e Beleza. A projeção superior promovida pela #bioplastia é tão percebida quanto a eliminação da flacidez ao toque, permitindo um caimento melhor de roupas, valorização em biquíni e principalmente grande elevação da autoestima por eliminação do glúteo flácido que antes se apresentava. Isso como ensino em meu livro de #medicinaestetica, mostra com exatidão que a #gluteoplastia não é apenas para aumento de glúteos, mas para valorização de seu formato e reparo das imperfeições. Maiores informações sobre BIOPLASTIA pelo WhatsApp e telefone 61-99999-6379, obrigado! Brasília, Rio de Janeiro e São Paulo! #DrBumbum ensina! Saúde e Beleza sempre! #DrDenisFurtado #bioplastiadequadril #bioplastiafacial #bioplastiadenariz #bioplastiadecoxas #bioplastiadelabios

A post shared by Dr. Denis Furtado (@drdenisfurtado) on

Ara s'ha sabut que el Dr. Bumbum  té antecedents criminals per homicidi, port il·legal d'armes i amenaces.

 

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut