Camioner detingut en estat ebri quan intentava accedir a l'AP-7 en contradirecció
Camioner detingut en estat ebri quan intentava accedir a l'AP-7 en contradirecció
Tarragona

Detingut un camioner ebri quan intentava accedir a l'AP-7 en contradirecció

El camioner no era capaç d'articular paraula pel seu estat d'embriaguesa i es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner de 44 anys per conduir ebri i intentar entrar a l'autopista AP-7 al seu pas per l'àrea de servei del Mèdol en contradirecció, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

L'home va ser detingut la mitjanit de l'1 d'abril quan els Mossos van rebre un avís. Diverses patrulles s'hi van desplaçar i van aturar  l'home, que no era capaç d'articular paraula pel seu estat d'embriaguesa. A més, es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Els agents van trobar a la cabina del camió una ampolla d'alcohol d'alta graduació completament buida i van veure que la part davantera del vehicle estava danyada pel xoc contra una tanca metàl·lica de l'àrea de descans.

Els policies van detenir el camioner per conduir sota els efectes de l'alcohol i per negar-se a sotmetre's a fer les proves d'alcoholèmia.

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs diumenge després de passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Anar al contingut