El camió del conductor detingut se'l van haver d'endur els bombers (Mossos)
El camió del conductor detingut se'l van haver d'endur els bombers (Mossos)
Amposta

Detingut un camioner a Amposta per conducció temerària

Circulava amb una taxa d'alcoholèmia cinc vegades superior a la permesa, i els Mossos el van detenir després d'una persecució de deu quilòmetres

RedaccióActualitzat

Una conducció temerària detectada a l'N-340 a l'alçada de les Cases d'Alcanar va acabar amb la detenció del conductor a Amposta. Segons han informat els Mossos, va passar aquest dilluns poc abans de les sis de la tarda, i es va muntar un dispositiu per parar el camió.

A l'alçada de Sant Carles de la Ràpita, un cotxe dels Mossos va interceptar-lo i li va exigir que s'aturés, però no els va fer cas i va continuar. Els Mossos van seguir el camió, de gran tonatge, amb els llums i les sirenes en marxa, i van poder comprovar que anava fent esses, envaïa el carril contrari i frenava de sobte sense motiu.

Tot això a pesar del trànsit intens que hi havia a l'N-340 a aquella hora, de manera que va posar en risc la seguretat dels ocupants de la resta de vehicles. Uns quants quilòmetres més tard, ja a l'alçada d'Amposta, la patrulla va aconseguir aturar-lo.

Segons el relat dels Mossos, el conductor presentava símptomes molt visibles d'anar begut, cosa que van poder verificar un cop el van fer bufar: va donar 0,81 mg/l, cinc vegades el màxim permès per a un conductor professional.

Els Mossos el van detenir i van haver de cridar els Bombers per fer-se càrrec del camió, que havia quedat en un carril de sortida de la carretera. Aquest dimarts al matí, el conductor detingut ha sortit dels jutjats d'Amposta en llibertat, però amb càrrecs.

Anar al contingut