Barcelona

Detingut un avi com a presumpte autor de sis robatoris en sis dies

Els Mossos li atribueixen sis robatoris en dues oficines bancàries, tres farmàcies i una perfumeria

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts a Barcelona un home de 71 anys -sense antecedents penals- com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació. Segons les primeres investigacions, l'home amenaçava les víctimes amb una arma de foc i els deia que faria esclatar un artefacte.

La detenció s'ha fet després que cometés una temptativa de robatori en un banc de la Gran Via, en el districte de Sants-Montjuïc, i un robatori amb arma de foc en una perfumeria. La descripció que van fer els treballadors de la perfumeria ha servit per identificar-lo.

Els agents li atribueixen robatoris a tres farmàcies de Sants i de Sant Martí i a una entitat bancària, d'on es va endur 1.200 euros.

Abans havia intentat atracar, també armat, una entitat bancària de la Gran Via, al mateix districte, on va entregar una nota manuscrita a una de les treballadores, però es va posar nerviós i va marxar de l'oficina bancària sense emportar-se cap botí. El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut