Moment del judici
Moment del judici
Barcelona

Detingut tres vegades per homicidi i condemnat per una pallissa

Se l'ha condemnat a sis anys de presó per violència masclista, però també hem pogut saber que se li ha arxivat un cas per l'homicidi d'una altra dona que també havia estat parella seva

RedaccióActualitzat

L'homicidi d'una dona que van trobar entre runes a Barcelona el març del 2015 ha quedat arxivat provisionalment, segons l'advocat de la defensa de l'únic sospitós del crim. La víctima tenia una disminució psíquica. Per aquest homicidi, a David Bosch el va detenir la unitat central de persones desaparegudes dels Mossos d'Esquadra i va estar uns mesos a la presó fins que la justícia el va deixar en llibertat.

Els mateixos investigadors el van tornar a detenir temps després per l'homicidi d'una altra dona, amb qui també mantenia una relació, i en part perquè no han trobat el cadàver, la detenció va durar només unes hores: en passar pel jutjat va tornar a quedar en llibertat.

Aquesta decisió judicial li va permetre fer un trencament de condemna i apropar-se i barallar-se amb una exparella a qui anys enrere havia agredit posant-li un cordill al coll.

Té més antecedents. Va quedar absolt de l'homicidi d'una dona, prostituta com altres víctimes, amb qui també havia mantingut una relació.

I els Mossos de Ciutat Vella el van tornar a detenir a finals de setembre per apallissar la parella amb qui convivia, una dona que té una disminució psíquica del 69 per cent. I és per aquest cas que és a la presó. La justícia l'ha condemnat a sis anys.

Anar al contingut