Imatge de la droga i la balança de precisió intervingudes al detingut al Centre Històric de Lleida. Imatge del 6 d'octubre del 2016. (Horitzont…
Imatge de la droga i la balança de precisió intervingudes al detingut al Centre Històric de Lleida. Imatge del 6 d'octubre del 2016. (Horitzontal)

Detingut per vendre cocaïna i heroïna al Centre Històric de Lleida

Actualitzat

ACN Lleida.-Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Lleida, de 44 anys i nacionalitat maliana, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El cos va iniciar una investigació el mes de juny, en tenir sospites que un individu traficava amb heroïna i cocaïna al Centre Històric de Lleida i acostumava a quedar amb els clients a l'exterior d'un bar del carrer Boters. La investigació va finalitzar aquest dimecres al matí amb la detenció, al carrer Ramon i Cajal de Lleida, del sospitós. En el moment de la detenció portava a damunt 38 embolcalls d'heroïna, amb un pes total de 7,8 grams, que s'han de sumar als 10 grams més trobats posteriorment al seu domicili. A la tarda, els Mossos amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Lleida van desplegar un dispositiu al carrer Boters i a l'interior del bar en què van identificar 27 persones i van aixecar dues actes administratives per possessió de drogues.

Els Mossos d'Esquadra van muntar diversos dispositius de vigilància i seguiment, que van permetre la detenció del presumpte traficant al carrer Ramon i Cajal, després que els agents l'observessin efectuant diverses vendes de substàncies estupefaents. El venedor acostumava a quedar sempre amb els consumidors a l'exterior d'un bar del carrer Boters. Mentre els mossos duien a terme els dispositius de vigilància, també van detectar que al mateix bar altres persones es dedicaven a vendre substàncies estupefaents. Per aquest motiu, a la tarda diverses unitats dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Lleida, van efectuar una actuació policial al carrer Boters i dins de l'establiment. Durant el dispositiu els agents van identificar 27 persones, van aixecar dues actes administratives per possessió de substàncies estupefaents, van complimentar dos esbrinaments de domicili, a més de localitzar a l'interior del bar una bosseta de plàstic amb marihuana. Finalment, aquest dijous els mossos han realitzat una entrada i perquisició al domicili del detingut, al carrer Ramon i Cajal. Durant l'escorcoll els agents han localitzat una balança de precisió i un embolcall amb 10 grams d'heroïna. El detingut, amb antecedents, passarà aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Anar al contingut