Imatge d'arxiu de comptadors de gas
El detingut accedia als armaris dels comptadors de gas dels edificis i se n'enduia els trossos de conducció que tenia a l'abast
Malgrat de Mar

Detingut per robar trossos de canonades de gas dels comptadors dels edificis

El detingut, un veí de Malgrat de Mar de 54 anys, està acusat de robatoris a Malgrat, Palafolls, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol i Tordera.

RedaccióActualitzat
Els Mossos han detingut un veí de Malgrat de Mar, al Maresme, acusat d'haver robat trossos de canonades de gas d'una trentena d'immobles de la comarca. El robatori deixava el veïnat sense subministrament.

El detingut és un home de 54 anys que, segons la investigació del cas, ha fet recentment robatoris similars a Malgrat, Palafolls, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol i Tordera.

Les investigacions van començar arran de diverses denúncies molt similars durant el mes de juliol. L'acusat, que té coneixements de lampisteria, accedia als armaris dels comptadors de gas dels edificis i se n'enduia els trossos de conducció que tenia a l'abast. Després, els venia a diferents deixalleries del Maresme. Amb tot el material robat va arribar a aconseguir uns 2.000 euros.

La policia subratlla l'l'important perjudici que robatoris d'aquesta naturalesa provoquen a les comunitats de veïns afectades. S'aconsella, per prevenir-ho, estar molt atents a qui manipula els comptadors i si està correctament acreditat per la companyia que correspongui. També, augmentar les mesures de seguretat dels panys dels comptadors, i si és possible, col·locar càmeres de videovigilància als armaris o alguna mena d'alarma.
Anar al contingut