Rodrigo Lanza va passar 5 anys a la presó pels fets de "Ciutat morta"
Rodrigo Lanza va passar 5 anys a la presó pels fets de "Ciutat morta"
Saragossa

Detingut per homicidi a Saragossa un dels condemnats pels fets de "Ciutat morta"

La policia creu que el detingut hauria discutit amb la víctima perquè duia uns tirants amb la bandera espanyola

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Saragossa Rodrigo Lanza en relació amb la mort d'un home, que va quedar greument ferit la matinada del dia 8 després de ser agredit a la sortida d'un bar de la capital aragonesa. Segons la Policia, el detingut hauria discutit amb la víctima, de 53 anys, perquè duia uns tirants amb la bandera espanyola

Lanza, de 33 anys, està acusat d'un delicte d'homicidi. Es dona el cas que va passar cinc anys a la presó pel cas del guàrdia urbà de Barcelona que va quedar tetraplègic en el desallotjament d'una casa ocupada al carrer Sant Pere Més Baix l'any 2006. Els fets els va recollir el documental "Ciutat morta", on Lanza negava ser l'autor de la lesió al guàrdia urbà.

L'agressió de Saragossa va passar a la zona de copes del carrer Heroisme. El detingut anava acompanyat de tres persones més que la policia està buscant. L'autòpsia haurà de determinar amb què va ser colpejada la víctima.

La víctima era simpatitzant de Falange Española i per això la formació política ha anunciat que es presentarà com a acusació popular en aquest cas, perquè l'homicidi està motivat per discriminació i persecució ideològica.

Anar al contingut