Londres

Atropellament davant del Parlament britànic tractat com un "incident terrorista"

La policia ha detingut el conductor del cotxe que s'ha estavellat contra les tanques de davant de Westminster, a Londres, i ha causat tres ferits

Actualitzat

La policia de Londres ha detingut un home que s'ha estavellat amb el cotxe contra les tanques de seguretat que envolten el Parlament de Westminster. Tres persones n'han resultat ferides, una d'elles greu. Scotland Yard ho tracta com un "incident terrorista".

Diversos vianants han quedat ferits després d'aquest xoc. El Servei d'Ambulàncies ha explicat que ha atès dues persones al lloc dels fets, que després ha traslladat a un hospital.

A primera hora del vespre tots els ferits han estat donats d'alta.

Els fets

Cap a dos quarts de vuit, un home de 29 anys que conduïa un Ford Fiesta platejat ha atropellat diverses persones, abans d'estavellar el vehicle contra les tanques de seguretat del Parlament.

Els agents l'han detingut sota sospita d'atac terrorista i l'han portat a una comissaria al sud de la ciutat. 

 

 

La primera ministra, Theresa May, de vacances, ha fet un tuit pels ferits, agraïnt la ràpida resposta dels serveis d'emergència.

Després de l'atac, hi ha hagut una gran presència policial a la zona, amb carrers tallats i l'estació de metro més propera, la de Westminster, també tancada fins a primera hora de la tarda. La Unitat Antiterrorista s'encarrega de la investigació.   

 

 

El març del 2017 un home amb un cotxe va provocar la mort de quatre persones justament en aquesta zona de la capital britànica després d'atropellar-los amb el cotxe i després va apunyalar mortalment un policia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut