Plantes de marihuana comissades pel cos dels Mossos d'Esquadra
A més a més de les plantes de marihuana es van poder localitzar productes per tractar-les i accelerar-ne el creixement(Mossos d'Esquadra)
Balaguer

Detingut per cultivar més de 2.500 plantes de marihuana a Balaguer

El valor de la droga comissada podria arribar als 14.700 euros al mercat negre

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 49 anys, amb antecedents, després de localitzar una granja amb més de 2.500 plantes de marihuana a Balaguer.

La detenció és el resultat d'una investigació duta a terme pels Mossos, que van registrar dilluns passat l'explotació agrícola situada al carrer Menàrguens. A més a més de les plantes, la policia catalana va localitzar 383 esqueixos, 887 llavors i diferents productes per tractar-les, com ara adobs i insecticides i diferents estris per accelerar-ne el creixement. El cos de policia assegura que el valor de la droga comissada podria arribar als 14.700 euros al mercat negre. Les instal·lacions estaven preparades per poder fer una collita cada 4 mesos, els guanys anuals podrien arribar a més de 40.000 euros.

Els Mossos, amb l'ajuda de tècnics d'una companyia elèctrica van poder constatar, també, que el detingut havia manipulat la instal·lació elèctrica per tenir corrent de manera gratuïta.

La investigació continua oberta i els Mossos d'Esquadra no descarten més detencions. El detingut, en llibertat amb càrrecs, se l'acusa d'un presumpte delicte contra la salut pública i d'un delicte de defraudació del fluid elèctric.

 

Anar al contingut