Lleida

Detingut per colpejar la dona i tenir-la retinguda a casa durant un mes

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 45 anys veí de Lleida per tenir la seva dona tancada durant un mes a casa i per colpejar-la, segons la denúncia presentada per la presumpta víctima a la policia autonòmica. Segons han informat els Mossos, la detenció de l'acusat, de nacionalitat marroquina, es va fer dilluns passat, després que una veïna de la víctima va posar els fets en coneixement de la policia autonòmica per indicacions de la mateixa dona del detingut.

Actualitzat
Segons la denúncia, la dona va arribar a Espanya fa un mes, després que el seu marit, que viu a Lleida des de fa cinc anys, sol·licités el reagrupament familiar. Quan la dona va arribar a Lleida, el marit li va prendre la documentació i les claus de la casa, i li ha impedit sortir de l'habitatge durant tot aquest temps.

Dilluns passat, la situació es va agreujar quan el detingut va colpejar la seva dona durant una discussió en assabentar-se que havia demanat ajuda a una veïna.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han indicat que el detingut ha negat les acusacions de la seva dona al·legant que no la deixava sortir al carrer perquè no es perdés.
Anar al contingut