Un agent dels Mossos al costat d'un vehicle
Un agent dels Mossos al costat d'un vehicle
Barcelona

Detingut per circular sense carnet de conduir, en direcció contrària i per fugir de la policia

L'home va fugir de la policia a tota velocitat i en direcció contrària fins que va arribar a una retenció, on el van detenir després de topar amb dos automòbils particulars i tres de policials

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra detingut un conductor que circulava per Barcelona sense carnet de conduir - no l'ha tingut mai - i que va provar de fugir de la policia. L'home, de 36 anys i veí de la capital catalana, està acusat d'un delicte de conducció temerària, danys i atemptat i desobediència a l'autoritat.

Una patrulla de paisà li va demanar que s'aturés, però no els va fer cas i va fugir a tota velocitat per Montjuïc. Ho va fer a tota velocitat pels carrils en direcció contrària posant en perill els vianants i la resta de vehicles que circulaven per la via, segons els Mossos, fins que va arribar a un punt de retencions, on el van acabar detenint. En aquest impàs, l'home va topar amb 2 turismes particulars i 3 de policials.

El sospitós, que tenia antecedents per un delicte de salut pública, passarà a disposició del jutge a les pròximes hores.

Anar al contingut