Detingut per abusar sexualment de dues germanes de 6 i 9 anys a Martorell
Cotxe de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
València

Detingut per amenaçar de mort una jove transsexual a València

També va atacar amb un vidre l'home que va intentar defensar la víctima

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 50 anys per, presumptament, amenaçar de mort i increpar una dona transsexual de 22 anys per la seva condició, i per atacar amb un vidre l'home que va intentar defensar la víctima. Els fets van passar divendres en un centre de dia i l'arrestat va proferir crits de venjança contra tots els presents.

Els agents van ser alertats de l'agressió, i es van trobar un home amb un cop al cap, amb sang i vidres trencats a terra. L'agressor l'hauria atacat després que va intentar defensar una dona que havia estat increpada per la seva condició de transsexual, just quan es disposava a entrar al centre de dia on residia.

Quan va arribar la policia, la dona es trobava refugiada i atemorida en una habitació. Segons sembla, el detingut l'hauria increpat i insultat fent referència als seus òrgans genitals masculins i amenaçant-la de mort.

Agredit per defensar la víctima

En aquest moment va entrar al centre per sol·licitar ajuda i va intervenir la segona víctima en la seva defensa, que va ser agredit amb un vidre a la cara. El sospitós també va amenaçar de mort un dels testimonis quan va mirar d'intervenir-hi.

Per tot això, el presumpte atacant va ser arrestat pels delictes d'amenaces i agressions.

Abans d'abandonar el centre, en presència de la policia va amenaçar tots els presents:

"Venjança: jo me'n vaig a la presó, però hi haurà punyalades, morireu."

El detingut, d'origen libanès i amb nombrosos antecedents, ja ha passat a disposició judicial.
 

Anar al contingut