Un dels ossos que hi ha a Naturlandia
Un dels ossos que hi ha a Naturlandia
Sant Julià de Lòria

Detingut l'exvigilant que va abatre un os que s'havia escapat al parc Naturlandia

L'home, que ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera d'un judici, està acusat de maltractament animal i d'un delicte contra el medi ambient

RedaccióActualitzat

La policia andorrana ha detingut el vigilant que, el mes passat, va abatre un os que s'havia escapat de la gàbia al parc Naturlandia, a Sant Julià de Lòria.

L'home assegura que va disparar contra l'os després que l'animal s'escapés i ataqués altres espècies del parc com una ovella o un cabirol. A més, explica que li va disparar en veure què es dirigia cap a ell. Se l'acusa d'un delicte contra el medi ambient i de maltractament animal.

En ser detingut aquest dilluns, va rebutjar una ordenança penal, l'equivalent a un judici ràpid, i ha quedat en llibertat amb càrrecs. Ara està a l'espera d'un judici al Tribunal de Corts d'Andorra. Segons la Ràdio i Televisió d'Andorra, la batlle li demanava 2 mesos de presó condicional i 6.000 euros de multa.

L'empresa va acomiadar l'home fa unes setmanes al·legant que no va seguir bé els protocols i es va precipitar. L'acusat, però, manté que va disparar a l'os per evitar la possibilitat d'un atac.

Anar al contingut