Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra
Flaçà

Detingut l'agressor d'una veïna de Flaçà a qui va colpejar i robar dins de casa

L'home, que va agredir sexualment la víctima, va aconseguir fugir dels mossos que el perseguien

RedaccióActualitzat

Detingut en un restaurant de l'Estanyol l'home que presumptament va entrar a robar a casa d'una veïna de Flaçà el juliol passat. A més d'agredir sexualment la dona, la va colpejar violentament i li va robar diners, joies i diversos aparells electrònics.

L'acusat, de 24 anys, ha entrat a presó un cop ha acabat de declarar davant del jutge aquest dissabte al matí.

L'àrea d'Investigació Criminal dels Mossos buscava des del mes de juliol el sospitós, que va poder escapar del lloc a peu després de despistar la policia en una riera.

Els fets van passar el 6 de juliol. El lladre va entrar a l'habitatge aprofitant que la porta que dona al pati posterior era oberta. Un cop a dins, i armat amb un ganivet, l'home va amenaçar la propietària que estava asseguda al sofà posant-li l'arma al coll. La víctima, d'uns 60 anys, estava sola en aquell moment, ja que el seu marit havia sortit. Després d'exigir-li que li donés els diners i articles de valor, l'assaltant va pegar a la dona, a qui va provocar diversos morats, i la va agredir sexualment.

De la casa va fugir amb diversos aparells electrònics, entre ells una tauleta, un ordinador i un telèfon mòbil. També es va emportar diners (uns 60 euros) i diverses joies propietat de la víctima.

 

Anar al contingut