Barcelona

Detingut i empresonat un home acusat de matar i enterrar una dona a la Zona Franca de Barcelona

El detingut té un historial delictiu previ i havia complert condemna per temptativa d'homicidi

RedaccióActualitzat

Detingut i empresonat un home acusat de matar i enterrar una dona a la Zona Franca de Barcelona. El cadàver el va trobar un operari d'unes obres al març, enterrat en un descampat i en avançat estat de descomposició.

Després de mesos d'investigació, la Unitat Central de Persones Desaparegudes va detenir dijous el sospitós, i aquest divendres ha passat a disposició judicial. El jutge n'ha decretat la presó provisional comunicada i sense fiança.

El detingut, David, és un home de 44 anys. La policia creu que va matar la dona, una prostituta de 32 anys amb qui mantenia relacions sexuals, i després la va enterrar prop d'una comissaria dels Mossos amb la intenció que no se la trobés.

A finals de l'any passat, David va anar a judici per l'homicidi d'una altra dona. Segons la fiscalia, la va matar i després va desfer-se del cos. El va enterrar sota unes pedres. El jurat popular el va absoldre. I també va absoldre la seva companya sentimental, Fernanda.

L'historial judicial i policial no acaba aquí. Fernanda el va denunciar per temptativa d'assassinat perquè va posar-li una soga al coll i va deixar-la inconscient. Per la justícia, això és un delicte de lesions, perquè David va deixar d'estrènyer la corda i Fernanda va sobreviure. Vivien junts en una tenda de campanya a la muntanya de Montjuïc.

Aquestes tres situacions delictives van passar en només dos anys, i entremig hi va haver entrades i sortides de la presó. David ja havia complert condemna. L'any 2001, l'Audiència de Barcelona el va sentenciar a cinc anys de presó per temptativa d'homicidi.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut