El moment en què el corredor empeny la dona, captat per una càmera de seguretat
El moment en què el corredor empeny la dona, captat per una càmera de seguretat
Londres

Detingut el sospitós d'empènyer una dona quan passava un bus a Londres

La policia va demanar ajuda a la ciutadania per trobar l'home i, dos dies després, ha detingut un individu de 50 anys com a sospitós

Actualitzat

La policia britànica ha detingut aquest dijous un home de 50 anys sospitós d'empènyer una vianant a la calçada quan passava un autobús, el mes de maig passat a Londres. La policia va demanar ajuda a la ciutadania fa dos dies per trobar l'home, que corria pel pont de Putney, al sud-oest de la ciutat. L'home l'han detingut en un domicili del barri de Chelsea, a uns dos quilòmetres del pont on van passar els fets.

A les imatges, enregistrades per una càmera de seguretat, s'hi veu com el corredor empeny la dona, de 33 anys, que cau a terra. La dona va caure amb el cap a escassos centímetres d'un autobús que circulava pel pont en aquell moment. La ràpida reacció del conductor evita que el vehicle atropelli la dona. Les imatges han generat polèmica i han provat una "enorme resposta" ciutadana per identificar l'home, segons les forces de seguretat.




 

La dona va rebre l'ajuda del conductor i els passatgers de l'autobús, que es va aturar. Un quart d'hora després de l'incident, afegeix el comunicat, el corredor va fer el camí de tornada, però quan la dona el va increpar l'home no en va voler saber res i va marxar.

Anar al contingut