Rodes punxades a l'AP-7
Rodes punxades a l'AP-7

Detingut el presumpte autor de la punxada massiva de rodes a l'AP-7

Les imatges de les càmeres de l'autopista i alguns testimonis que el van veure fugir del lloc dels fets han permès identificar-lo

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home en relació amb la punxada de rodes massiva de camions a l'autopista AP-7 al Vallès. La policia el buscava des que, el passat 5 de desembre, van tornar a aparèixer una trentena de camions amb les rodes punxades i es va evidenciar que va ser un fet provocat, no accidental, tal com s'havia dit quatre dies abans, en la primera punxada de rodes de camions. Es tracta d'un home de 51 anys i veí de Montmeló.

Les imatges de les càmeres de l'autopista i alguns testimonis que el van veure fugir del lloc dels fets han permès identificar-lo.

En total van ser uns 45 camions els que van punxar a diferents punts de l'AP-7 al nord de l'àrea metropolitana de Barcelona. Tots van punxar pel costat dret i no es van trobar claus a la calçada, això indica que es tractaria d'un sabotatge intencionat.

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra han informat que en les pròximes hores passarà a disposició judicial, acusat dels delictes contra la seguretat del trànsit i de danys. Tot i això, encara no se sap com ni per què ho va fer.

Anar al contingut