L'home va sortir al balcó de consistori i va cremar la bandera espanyola.
L'home va sortir al balcó de consistori i va cremar la bandera espanyola.
Terrassa

Detingut el presumpte autor de la crema de la bandera espanyola a Terrassa

L'home és un veí de la localitat de 45 anys, que havia treballat a l'empresa de manteniment que donava servei a l'ajuntament

RedaccióActualitzat

La policia de Terrassa ha detingut el presumpte autor de la crema de la bandera espanyola que penjava de la façana de l'ajuntament. Segons fonts municipals, es tracta d'un veí de la localitat de 45 anys, que havia treballat anteriorment en l'empresa de manteniment que presta servei al consistori.

L'incident va tenir lloc dimecres passat. L'individu va accedir a l'edifici consistorial "de forma enganyosa", fent-se passar per un tècnic. "Va accedir al balcó de l'Ajuntament i per fer-ho va travessar el despatx noble de l'alcalde, on en aquell moment ell mateix estava mantenint una reunió. L'home va simular que mirava els endolls i els conductes per sortir fora", ha explicat el portaveu del govern municipal, Amadeu Aguado. Tot seguit, lva sortir al balcó i va calar foc a la bandera espanyola.

La policia ha explicat que en la ràpida detenció del presumpte autor de la crema de la bandera han estat clau les imatges gravades per les càmeres de seguretat dels accessos a l'edifici, així com el testimoni del personal de l'ajuntament que va presenciar els fets.

Anar al contingut