Barcelona

Detingut el president del Bada Bing en relació amb les suposades agressions al Rosario Central

Els Mossos d'Esquadra han detingut una sisena persona del club de futbol Bada Bing en relació amb les suposades agressions a membres d'un altre equip de futbol de tercera territorial. El detingut, Efren S. S., de 19 anys, és el president del club i està acusat d'uns presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació, desordres públics, contra la integritat moral i de falta de lesions.

Actualitzat
Amb la detenció del president del Bada Bing, ja són set les persones imputades en relació amb les agressions que es van produir el passat 10 de gener en un partit de futbol, segons han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat.

Precisament el dia del partit, el detingut estava a la graderia i va saltar al terreny de joc quan van començar les agressions més greus. A més, hauria intimidat i agredit una persona que estava gravant en vídeo les agressions i va agafar-li la targeta de memòria.

Els passats 14 i 15 de gener es van detenir cinc altres persones en relació amb els fets i un sisè imputat es va entregar al jutjat el 23 de gener. Tres d'aquests detinguts continuen en presó preventiva. Mentrestant, els Mossos d'Esquadra informen que l'operació continua oberta i que podria haver-hi més detencions.
Anar al contingut