Madrid

Detingut el Petit Nicolás per marxar sense pagar un sopar de més de 500 euros

El jove està acusat d'estafa i s'ha passat unes hores a comissaria

RedaccióActualitzat

El Petit Nicolás ha tornat a estar entre reixes. Aquest cop, però, ha estat detingut per un presumpte delicte d'estafa per anar-se'n sense pagar d'un restaurant de moda de Madrid. Segons fonts policials, Francisco Nicolás Gómez Iglesias, el jove que havia aconseguit infiltrar-se en la política espanyola, va anar al restaurant Ramsés, prop de la Puerta de Alcalá, amb un grup d'amics i va marxar sense pagar la factura, que pujava a més de 500 euros. En acabar, el jove va anar fins a un bar de copes pròxim, on va ser localitzat pels agents de la Policia Nacional cap a quarts de tres de la matinada després de rebre la trucada de la propietària del restaurant.

La policia el va traslladar a la comissaria del districte de Salamanca, on es va negar a declarar. El jove ha abandonat la comissaria en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte d'estafa cap a les vuit del matí, acompanyat del seu advocat.

Per la seva banda, la propietària del restaurant ha formalitzat la denúncia, però no emprendrà accions legals després que els amics del jove s'hagin compromès que assumiran el deute.

El Petit Nicolás està imputat per altres delictes. A l'octubre el van detenir per haver estafat, presumptament, un empresari. I a partir d'aquí es va descobrir que s'havia construït una doble vida fent-se passar per col·laborador del govern i la Casa del Rei.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut