Un detingut per l'apunyalament d'un home de 74 anys a Gandesa
Un detingut per l'apunyalament d'un home de 74 anys a Gandesa
Gandesa

Detingut el fill de la víctima com a presumpte autor del crim de Gandesa

Commoció a Gandesa per la mort a ganivetades d'un veí de 73 anys. Els fets han passat en ple dia a tocar de l'ajuntament. Els Mossos han detingut el fill de la víctima com a presumpte autor del crim. L'Ajuntament de la capital de la Terra Alta ha declarat un dia de dol.

RedaccióActualitzat

Els Mossos investiguen la mort violenta d'un home de 74 anys, suposadament per ferides d'arma blanca, a Gandesa. Els fets han passat al carrer Sant Miquel, al costat de l'ajuntament. Els Mossos han detingut el fill de la víctima com a presumpte autor del crim.

La policia catalana ha rebut l'avís a un quart de nou del matí. Unes dues hores més tard, encara no s'havia fet l'aixecament del cadàver. Els serveis d'emergència no han pogut fer res per salvar la vida de l'home. 

Les investigacions es fan sota secret de sumari però pare i fill no s'entenien des que el noi va començar a tenir problemes amb les drogues. L'alcalde de la població, Carles Luz, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que el municipi estava en una situació de shock i que la família estava molt arrelada al municipi de Gandesa. 

Anar al contingut