Imatge de la finestra trencada i del material recuperat per la Guàrdia Urbana de Lleida que havia estat sostret de l'escola Sant Jordi. Imatge …
Imatge de la finestra trencada i del material recuperat per la Guàrdia Urbana de Lleida que havia estat sostret de l'escola Sant Jordi. Imatge del 23 de gener del 2017. (Horitzontal)

Detingut després de ser sorprès robant a l'escola Sant Jordi de la ciutat de Lleida

ACN Lleida.-La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge un home de 44 anys com a presumpte autor d'un robatori a l'escola Sant Jordi, a la partida de Montcada de Lleida. Cap a les 14.10 hores, una patrulla del cos va acudir al centre després que hagués saltat l'alarma. En arribar al lloc, els agents van sorprendre un home quan estava manipulant un maletí que contenia un ordinador portàtil, qui en veure els agents va agafar dos ordinadors i va fugir per un forat que presumptament hauria fet en una finestra amb el llançament d'una pedra. Els agents el van seguir i, poc després, el van poder aturar i detenir. L'home duia una navalla i un tornavís, a més dels guants que hi duia posats. La policia també va recuperar els objectes que intentava emportar-se l'assaltant entre els quals els dos ordinadors portàtils amb els seus maletins, diverses càmeres de fotos i vídeo i altre material informàtic.

Anar al contingut