Imatge de la policia amb els paquets de cocaïna localitzats.
Imatge de la policia amb els paquets de cocaïna localitzats.
Sitges

Detingut amb 300 quilos de cocaïna al peatge de l'autopista del Garraf

La policia espanyola ha detingut un home al peatge de Vallcarca, al Garraf, que transportava 300 quilos de cocaïna amb una furgoneta. El vehicle havia començat el trajecte al País Valencià, i es dirigia cap a França. De fet, la policia espanyola va ser alertada del carregament pel servei de duanes francès, i va organitzar un dispositiu especial a tots els peatges catalans per localitzar el vehicle. L'home va ser detingut la setmana passada, i sembla que pertanyia a un nivell baix de l'organització de traficants.

Actualitzat
El portaveu de la policia espanyola a Barcelona, Rafael Jiménez, ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio que creuen que el detingut era "un mer transportador de la droga" i per això "ara s'estan fent gestions amb els serveis policials francesos per mirar d'identificar les persones que anaven a recollir aquesta cocaïna".

La policia va localitzar un vehicle sospitós i el va aturar al peatge de Vallcarca. A l'interior del vehicle, i sense cap tipus d'ocultació, hi va trobar nou bosses d'esport amb un total de 290 paquets de cocaïna, d'un pes d'un quilogram cadascun aproximadament.

El conductor, de 43 anys, ja l'han empresonat acusat d'un delicte contra la salut pública.

Anar al contingut