El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol (EFE)
El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol (EFE)
Torroella de Montgrí

Detingut a Torroella de Montgrí per insultar i amenaçar Albiol a les xarxes socials

El detingut ha enviat missatges al president del PP cada dos o tres dies durant gairebé set mesos

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a Torroella de Montgrí un home de 36 anys per insultar i amenaçar a les xarxes socials el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol.

El detingut li hauria enviat des de l'octubre missatges privats amb comentaris injuriosos i humiliants, i fins i tot amenaçants. Uns missatges que li va fer arribar cada dos o tres dies durant gairebé set mesos, relacionats amb la seva tasca com a president del grup del PP al Parlament.

En alguns dels missatges, segons informen les fonts policials, s'hi podia llegir "A tu també et posaré al teu lloc" o "Has passat pel meu costat alguna vegada? Has vist la meva mirada d'odi, i la pròxima vegada veuràs alguna cosa més".

Albiol ja ha respost a aquesta detenció amb una piulada al Twitter, on ha dit que alguns s'ho pensaran dues vegades abans d'amenaçar els polítics i les famílies que no simpatitzen amb el Procés. I afegeix: "No tot s'hi val".

 

 

La detenció s'ha produït després que el mateix Albiol denunciés els fets i la investigació d'aquest cas s'ha dut a terme sota la coordinació de la Fiscalia de l'Audiència Nacional.

ARXIVAT A:
PP
Anar al contingut