La Policia Nacional ha detingut l'home a Torres de Segre
La Policia Nacional ha detingut l'home a Torres de Segre
Torres de Segre

Detingut a Lleida un ciutadà britànic buscat per 18 agressions sexuals a menors

La Policia Nacional ha detingut a Torres de Segre L.K., ciutadà britànic de 60 anys reclamat pel Regne Unit com a presumpte autor de 18 agressions sexuals a menors d'edat d'entre 13 i 15 anys. Segons ha informat la policia en un comunicat, els fets es van produir a Bath, a Anglaterra, entre el 1996 i el 1999, període en el qual el detingut era propietari d'un negoci de diaris on tenia treballadors joves.

Actualitzat
Els menors treballaven per ell en un local de tres plantes on van tenir lloc les agressions.

Inicialment, el 1999, se li van imputar set delictes comesos a tres víctimes diferents, dues nenes i un nen, i l'acusat va quedar en llibertat sota fiança, pendent de ser jutjat davant del jutjat de la Corona de Bristol, però el febrer del 2000, el presumpte autor dels fets no va comparèixer davant de la justícia i les autoritats britàniques van emetre una ordre de detenció.

La policia britànica va reobrir el cas aquest any i va descobrir que l'acusat havia agredit sexualment durant el mateix període dues menors més. Aquestes víctimes van negar el 1999 haver estat objecte d'agressions perquè, segons van manifestar a la policia quan es va reobrir el cas, es van cohibir per la presència dels seus pares en els interrogatoris.

En les denúncies presentades el 2011 se li van imputar onze delictes més, entre els quals hi ha diverses violacions.

La investigació l'han feta agents del Grup de Localització de Fugitius de la Comissaria General de la Policia Judicial, de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de Lleida i de la SOCA britànica.
Anar al contingut