Estat en què va quedar el cotxe del conductor detingut per conducció temerària
Estat en què va quedar el cotxe del conductor detingut per conducció temerària
Sant Vicenç de Montalt

Detingut a la C-32 un conductor temerari sense carnet, ni assegurança ni ITV

Els Mossos d'Esquadra el van detenir aquest diumenge quan conduïa de manera temerària per la via ràpida del Maresme, després d'accidentar-se a Sant Vicenç de Montalt

RedaccióActualitzat

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va detenir aquest diumenge un home que circulava amb el seu cotxe per la C-32.  Segons el relat dels Mossos, li van donar l'alto perquè conduïa de manera temerària, però el conductor va desobeir i va continuar circulant a gran velocitat, canviant constantment de carril i circulant per zones no permeses. Va sortir de l'autopista, i els Mossos el van perseguir pel casc urbà de Sant Vicenç de Montalt.

Mentre conduïa a 100 quilòmetres per hora per carrers amb límit de 50, el conductor va perdre el control, es va estavellar contra un edifici i dos cotxes aparcats, i quan va intentar continuar la fugida, va xocar contra el vehicle de la policia i va acabar impactant contra un mur.

El conductor, de 38 anys i de nacionalitat espanyola, es va negar a baixar del cotxe, i finalment el van detenir per conducció temerària, danys i resistència als agents d'autoritat. A més, no tenia permís de conduir i el cotxe no tenia ni assegurança ni havia passat la ITV.

El jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut