Granada

Detingut a Granada un home després de confessar a la Policia Local que havia matat la seva dona

Un home de 62 anys, policia nacional jubilat, ha estat detingut aquest matí a Granada després de confessar a la Policia Local que havia matat la seva dona. El cadàver l'han trobat aquest matí en un pis situat al número 4 del carrer Periodista Luis de Vicente, a la zona nord de la ciutat. De moment, encara es desconeixen les circumstàncies exactes de la mort, tot i que, segons fonts de la investigació, el presumpte autor confés hauria utilitzat un ganivet de cuina i un martell. La Junta d'Andalusia no té constància que la dona, de 62 anys, hagués presentat alguna denúncia per maltractaments, ni que tingués una ordre de protecció.

Actualitzat
Després de cometre el crim, el presumpte assassí va baixar a un bar amb una actitud molt nerviosa i amb taques de sang i va confessar els fets a una unitat de Policia Local d'aquella zona.

Pel que sembla, la parella actualment vivia al mateix pis, tot i que fa un temps havien estat separats, la qual cosa sembla indicar als investigadors que podrien tenir problemes previs.

Aquesta mort eleva a 15 el nombre de dones que han estat víctimes mortals de violència de gènere aquest 2011.
Anar al contingut