Platja d'Aro

Detingut a Girona el camorrista Patrizio Bosti, un dels 30 criminals més buscats d'Itàlia

Una operació coordinada entre la policia espanyola i italiana ha acabat, a Platja d'Aro, amb la detenció d'un dels 30 criminals més buscats a Itàlia. Es tracta de l'excomponent de la màfia napolitana, la Camorra, Patrizio Bosti.

Actualitzat

Bosti ha estat detingut aquest dissabte a la nit mentre sopava a la marisqueria Xaco de Platja d'Aro. Feia tres anys que la policia el buscava, després que va sortir de la presó on estava internat de forma preventiva per un presumpte delicte de doble homicidi dels germans Antonio i Gennaro Giglio l'any 1984 i per associació mafiosa.

El detingut vivia a Girona amb documents falsos i amb una vida plena de luxes. En el moment de l'arrest Bosti portava 25.000 euros a sobre.

El camorrista es considera l'hereu de la "família" dels Contini-Bosti, després de l'arrest del cap del Clan Edoardo Contini, l'any 2007.  Es tracta d'un clan que pertany a l'anomenada "Aliança" entre famílies que hi ha al barri de Secondigliano, situat al nord-est de Nàpols.

Aquesta aliança es va crear per prendre el control de la venda de droga i les extorsions als clans històrics de la Camorra i ha provocat una de les guerres mafioses més llargues i sagnants.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut