Barcelona

Detingut a Barcelona un ciberdepredador sexual fugit del Regne Unit que actuava contra menors

El fugitiu, professor, va crear diversos perfils falsos en una xarxa social per comunicar-se amb alumnes seus, d'entre 12 i 15 anys, fent veure que tenia la mateixa edat i va aconseguir que li enviessin imatges despullats i fent pràctiques sexuals

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut a Barcelona un ciutadà anglès que havia fugit a començaments d'any del seu país on l'havien de jutjar per diversos delictes sexuals contra menors d'edat. Mentre feia de professor en una acadèmia de la ciutat de Sussex, el fugitiu va crear l'any passat diversos perfils falsos en una coneguda xarxa social. Amb aquestes identitats es comunicava amb alumnes seus, d'entre 12 i 15 anys, fent veure que tenia la mateixa edat. Es va guanyar la seva confiança i va aconseguir que els menors li enviessin imatges seves despullats i fent pràctiques sexuals.

Els menors agredits en cap cas sabien que s'estaven comunicant amb el seu professor. Segons la policia, el fugitiu actuava com un depredador sexual en línia.

Les autoritats del Regne Unit van emetre una ordre de recerca internacional i des d'aleshores era un dels criminals més buscats al seu país. El detingut es va establir a principis del 2016 a Barcelona, on canviava sovint de domicili per evitar ser descobert. Finalment, però, van poder saber on era i el van detenir.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut