Imatge d'arxiu d'una cerimònia de graduació dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'una cerimònia de graduació dels Mossos d'Esquadra.
Alcarràs

Detingut a Alcarràs un fugitiu de la justícia considerat un delinqüent molt perillós

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a Alcarràs un fugitiu de la justícia que la policia considera un delinqüent molt perillós. L'home, de 33 anys i veí de la Granada, tenia dues ordres de detenció i ingrés a la presó per una fitxa policial per fets com homicidi, detenció il·legal o delictes contra la seguretat col·lectiva. L'home s'havia refugiat a casa d'un familiar i la detenció es va fer enmig d'un fort dispositiu policial però sense incidents. El jutjat de guàrdia de Lleida n'ha ordenat l'ingrés a la presó.

Actualitzat
Es dóna el cas que els veïns de la Granada es van arribar a manifestar davant la consellera de Justícia, Montserrat Tura, per denunciar la passivitat judicial davant la conducta del detingut, que tenia atemorida la població.

L.R.R. comptava l'any 2007 amb quaranta detencions per delictes contra el patrimoni, una per homicidi, quatre per delictes contra la seguretat col·lectiva, cinc per atemptat a agents de l'autoritat, una per tinença il·lícita d'armes, dues per detenció il·legal, tres per amenaces i una per falsedat documental. 
Anar al contingut