El Mossos d'Esquadra detenen "in fraganti" tres lladres a Manresa
El detinguts passen a disposició judicial aquest dissabte
Manresa

Detingudes "in fraganti" tres persones per robar en domicilis de Manresa

Els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones dijous, quan intentaven entrar a robar en diversos habitatges de Manresa. Als presumptes lladres, veïns de Barcelona, se'ls imputa un delicte de robatori en grau de temptativa.

RedaccióActualitzat
Segons fons de la policia autonòmica, el fets van passar dijous, quan una patrulla de paisà va sospitar d'un vehicle ocupat pels tres detinguts, Murman G., de 51 anys, Jaroslav K, de 28, i Votruba B., de 52 anys.

En un primer intent de robatori, del qual van haver de desistir en veure que s'acostava un vianant, els mossos van poder comprovar que mentre un es quedava vigilant, els altres dos intentaven forçar la porta d'un domicili.

Seguidament, els tres sospitosos van pujar al cotxe i es van desplaçar fins al passeig de Pere III de Manresa, on van tornar a intentar l'operació durant 20 minuts i van aconseguir entrar en una porteria. Va ser aleshores quan els Mossos van interceptar els detinguts i, en escorcollar el vehicle, van trobar estris i eines, així com un retall duna radiografia, que són habitualment utilitzats per forçar panys. Els mossos van comprovar que un altre dels habitatges visitats pels presumptes lladres també havia estat forçat.

Els detinguts passaran a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa aquest dissabte.
Anar al contingut