Dos detinguts més pel crim de l'empresari de Platja d'Aro Jordi Comas
Dos detinguts més pel crim de l'empresari de Platja d'Aro Jordi Comas
Platja d'Aro

Detingudes dues persones més pel crim de l'empresari gironí Jordi Comas

L'empresari de Platja d'Aro va patir un assalt a casa seva el novembre del 2012

RedaccióActualitzat

Dos detinguts més pel crim de l'empresari gironí Jordi Comas, que va patir un assalt a casa seva el novembre del 2012 a Platja d'Aro, al Baix Empordà. Es tracta d'un dels encobridors del crim i una altra persona sobre la qual hi havia una ordre europea de detenció i que ha estat localitzada a Alemanya. A tots els detinguts se'ls prendrà declaració aquest dijous i demà està previst que passin a disposició policial. L'operació continua oberta. 

Aquest dimecres la policia va entrar de manera simultània als domicilis dels primers sis detinguts, situats a Barcelona, Palafrugell i Platja d'Aro. L'operació continua oberta, ja que la investigació implica fins a 13 persones, i hi ha quatre ordres internacionals de detenció de sospitosos que estan fora del país.

Malgrat que han passat 3 anys i mig des de la mort de Comas, l'alcalde de Platja d'Aro ha insistit que els Mossos sempre han tingut oberta la investigació. 

El crim de l'empresari, de 67 anys, va tenir lloc la nit del 18 de novembre del 2012, quan tres encaputxats van assaltar casa seva, a Platja d'Aro. En aquell moment, l'empresari estava acompanyat de la seva dona. Els assaltants els van lligar de mans i peus i l'empresari va morir asfixiat després que li van posar un mocador a la boca perquè no cridés. Els lladres van regirar la casa i es van endur joies i altres objectes de valor. La dona va aconseguir deslligar-se i alertar la policia.

Anar al contingut