Badalona

Detingudes dues persones acusades de cinc robatoris a domicilis badalonins

Els dos presumptes delinqüents han estat enxampats "in fraganti" gràcies a un mosso d'esquadra fora de servei mentre intentaven forçar l'entrada d'un domicili. Els dos detinguts, acusats de cinc robatoris en diversos domicilis, ja han passat a disposició judicial, que n'ha decretat llibertat amb càrrecs.

RedaccióActualitzat
Les detencions van succeir el 4 de maig passat quan un agent dels Mossos fora de servei va observar com dos sospitosos manipulaven el pany de la porta d'una comunitat de veïns. Els Mossos d'Esquadra ja havien estat alertats per diversos robatoris a la zona i hi tenien un dispositiu de vigilància muntat.

L'agent va demanar suport policial per telèfon i seguir els dos individus, que ha havien entrat a l'edifici. Un cop dins, els va sorprendre mentre intentaven forçar el pany d'un domicili i els lladres, en veure's sorpresos, van fugir.

L'arribada dels Mossos en aquell moment va permetre aturar un dels dos homes, i, després d'una persecució a peu per diversos carrers, el segon dels delinqüents va ser detingut. Els detinguts, que tenen antecedents i als quals se'ls va comissar eines i material molt innovador utilitzat per forçar portes, van passar a disposició judicial el 6 de maig passat. El jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per als dos arrestats.
Anar al contingut