Xènia

Detingudes dues persones a la Sénia per un robatori amb violència

Després d'atrinxerar-se al domicili que volien assaltar, la policia els ha pogut detenir per delictes de robatori amb violència, detenció il·legal i lesions

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos nois, un d'ells menor d'edat, que havien assaltat una casa a la Sénia, al Montsià, i havien agredit els dos inquilins.

Una de les víctimes té importants ferides a la cara, fetes amb una arma blanca. La seva mare ha rebut diversos cops de puny quan l'ha volgut auxiliar. Els dos assaltats, coberts amb una caputxa, han accedit a l'aparcament de la casa i han interceptat un dels inquilins, quan sortia del cotxe. Li ha fet diversos talls a la cara amb un cúter i l'han lligat amb cordes. Durant les pròximes hores l'hauran d'operar per les ferides que li han fet a l'ull. 

Un veí ha vist l'atac i ha avisat la policia. Quan els assaltats han detectat que hi havia policia fora de la casa s'han atrinxerat a dins, però al final els Mossos els han reduït.

Ara estan pendents de passar a disposició judicial. Se'ls fa responsables dels delictes de robatori amb violència, detenció il·legal i lesions.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut