borsa
Imatge d'arxiu dels aldarulls a la Borsa de Barcelona
Barcelona

Detinguda una responsable de la CGT pels aldarulls davant la borsa el 29-M

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts al matí la secretària d'organització de la CGT a Barcelona per la presumpta vinculació als aldarulls durant la jornada de vaga general del 29 de març. Segons fonts de l'Acampada de Barcelona, agents de paisà l'han detinguda al seu domicili. Els Mossos han confirmat la detenció i han explicat que se l'acusa d'haver calat foc a l'entrada de la Borsa de Barcelona. La CGT al·lega que l'acció era una "performance".

RedaccióActualitzat
La detinguda, Laura G. R., de 46 anys, està acusada de participar en la crema de bosses davant la Borsa de Barcelona el migdia del 29 de març. Els Mossos li imputen els delictes de desordre públic, incendi i coaccions, entre d'altres.

El sindicat, però, defensa, que l'acció era reivindicativa i que van cremar una capsa amb papers que simbolitzaven els diners i que duia un missatge contra el capital. El sindicat s'ha desvinculat de les altres destrosses que es poguessin fer. 

Una cinquantena de persones s'han concentrat a la tarda davant de la comissaria de les Corts de Barcelona en suport a la detinguda. 



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut