Imatge d'arxiu de la platja de Salou.
Imatge d'arxiu de la platja de Salou.
Tarragona

Detinguda una parella polonesa acusada de fotografiar menors nus en una platja de Tarragona

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut una parella d'estrangers com a presumptes autors d'un delicte de pornografia infantil. Als detinguts, de nacionalitat polonesa, els van trobar fent fotos a menors nus en la platja de la Savinosa de la localitat tarragonina. Un vigilant de la Creu Roja va avisar els agents, que van iniciar un operatiu policial que ha acabat amb la confiscació d'una càmera de fotos amb un potent teleobjectiu.

Actualitzat
La parella va accedir a mostrar les imatges capturades als agents, tot i que van intentar eliminar les que mostraven els menors despullats. En ser informades dels fets, dues famílies dels menors han presentat una denúncia contra la parella, que ja ha passat a disposició judicial.

Els autors de les fotos són un home i una dona, de 34 i 20 anys respectivament, que eren a Tarragona de vacances. Els dos detinguts van fer fotos tant a adults com a menors d'edat, fins i tot amb imatges explícites de les zones genitals. Tot i això, la parella va aconseguir eliminar gran part de les fotografies davant el requeriment dels agents. El cas ja ha passat en mans dels Mossos d'Esquadra, que ha acusat els detinguts d'un possible delicte de pederàstia.
Anar al contingut