Sant Boi de Llobregat

Detinguda una dona acusada d'haver mort la seva filla de 4 anys a Sant Boi de Llobregat

La mare de la menor, que està detinguda, està ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu per avaluar el seu estat mental

RedaccióActualitzat
Unes 200 persones s'han concentrat aquest migdia a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i han fet un minut de silenci per la mort d'una nena de 4 anys a mans, presumptament, de la seva mare. Abans, s'ha celebrat un ple extraordinari a l'Ajuntament. El consistori de Sant Boi ha volgut manifestar el condol a la família i ha decretat dos dies de dol oficial al municipi i la suspensió de les activitats organitzades per l'Ajuntament.
            
La mare va ser detinguda ahir a la nit, acusada d'haver mort la seva filla de 4 anys. Ara està ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi on avaluen el seu estat mental.

Cap a dos quarts de set de la tarda, el telèfon d'emergències 112 va rebre una trucada avisant que, en un domicili de Sant Boi de Llobregat, una dona havia mort la seva filla de 4 anys. Una patrulla dels Mossos va anat fins a la casa i va trobar el cos de la nena.

Malgrat que s'està a l'espera del resultat de l'autòpsia, la principal hipòtesi dels investigadors és que la dona va asfixiar la nena. Segons han explicat alguns veïns, a la casa també hi havia un germà de la víctima.

La família és d'origen pakistanès i fa 10 anys que viuen a Sant Boi, on tenen una botiga de productes d'alimentació. Per aquesta raó són molt coneguts entre el veïnat.

Un equip d'emergència ofereix atenció psicològica a l'entorn familiar de la víctima, que tenia tres germans de 20, 17 i 11 anys.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut