Catalunya

Detinguda una dona a Barcelona per robar i intentar matar l'exsogra calant foc al pis

Els mossos han detingut a Barcelona una dona de 38 anys que hauria robat i intentat matar l'exsogra. La lladre va anar a la casa de l'àvia, de 77 anys, amb la cara tapada i una arma blanca. Després de l'enfrontament entre la lladre i la víctima, la dona va aconseguir robar a l'exsogra trenta mil euros en efectiu i joies de gran valor. Després va intentar incendiar la casa amb l'àvia a l'interior.

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona acusada d'intentar matar l'exsogra després d'assaltar el seu domicili a Barcelona. Els fets van passar el dia 16 de juliol quan una àvia de 77 anys es va trobar a casa una lladre, amb la cara tapada, amb guants i armada amb un ganivet. La víctima s'hi va enfrontar, fins al punt que el ganivet es va trencar. L'àvia va rebre cops fins que va obrir la caixa forta i va donar a l'assaltant trenta mil euros en efectiu i joies de gran valor. Després d'això, l'agressora va lligar la víctima, va calar foc a la vivenda i va obrir la clau del gas per fer-la esclatar.

A causa d'aquesta gran violència, els investigadors van sospitar que el mòbil de l'assalt no era només econòmic. Finalment, han detingut l'exparella d'un dels fills de la víctima, una dona dominicana de 38 anys que, en el moment de l'arrest, portava posades algunes de les joies robades. La dona ha ingressat a la presó acusada d'assassinat frustrat, incendi i robatori amb violència.

Anar al contingut