Castelldefels

Detinguda una cuidadora per maltractar un nen de 2 anys i mig a Castelldefels

Un testimoni ho va gravar tot amb el telèfon mòbil i va avisar els Mossos d'Esquadra

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 d'agost, a Castelldefels, una dona acusada de maltractaments en l'àmbit de la llar.

Els fets van passar aquell mateix dia. Un home que s'estava en un càmping de Castelldefels va trucar als Mossos per avisar-los que una cuidadora estava agredint un menor d'edat en una parcel·la del costat.

Quan els policies van arribar al lloc, van contactar amb el testimoni, que els va ensenyar un vídeo que havia gravat. En les imatges, fetes a l'hora de sopar, es veia com la dona obligava a menjar un nen de dos anys i mig pegant-li i pessigant-lo. La dona, de 49 anys i veïna del Prat de Llobregat, també tenia al seu càrrec un germà del nen, un nadó de dos mesos.

Els Mossos van contactar amb els pares del nen per informar-los del que havia passat. Els pares van explicar que la cuidadora vivia amb ells des del naixement del fill gran. El menor va rebre assistència mèdica en un hospital pròxim, i els metges no li van trobar lesions.

Els agents van detenir la cuidadora per aquests fets i van comprovar que tenia tres ordres de detenció vigents.

Quan la dona va passar a disposició judicial, el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs pels fets relacionats amb els maltractaments al menor, però va ordenar que ingressés a la presó en compliment de les ordres judicials que tenia pendents.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut