La benzinera on la policia va aconseguir aturar la conductora a la C-66
La benzinera on la policia va aconseguir aturar la conductora a la C-66
Celrà

Detinguda una conductora beguda i contra direcció que va causar un accident

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 10 de febrer una donar de 48 anys i veïna de Celrà per un delicte contra la seguretat viària.

La dona conduïa beguda i  contra direcció per la C-66, en direcció a Celrà. Cap a quarts d'una de la matinada, diverses persones van trucar al telèfon d'emergències 112 per alertar de la conducta al volant de la dona.

Al quilòmetre 33,5 de la via, la conductora es va veure implicada en un accident de trànsit amb tres vehicles. Les víctimes, que van resultar il·leses, van explicar que un turisme que circulava contra direcció havia xocat amb un dels cotxes i havia fet que els altres haguessin de sortir de la via per esquivar-la.

La conductora, tot i l'accident, va seguir el seu camí circulant en direcció oposada. La policia va muntar un dispositiu per enxampar-la i finalment va localitzar-la tres quilòmetres més enllà. Els agents van fer-li senyals lluminosos i acústics perquè s'aturés, sense èxit.

En veure que no reduïa la marxa es van posar en paral·lel, barrant-li el pas, fins que van aconseguir que entrés en el pàrquing d'una benzinera a l'entrada del municipi de Celrà.

Segons la policia, la dona va mantenir la seva actitud. La conductora es va negar a fer la prova d'alcoholèmia, tot i que, segons els agents, tenia símptomes evidents d'embriaguesa.

La dona, que no té antecedents, va passar el mateix dia 10 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que la va deixar en llibertat.

Anar al contingut