Els Pallaresos

Detinguda una cartera per robar les targetes de crèdit que havia de repartir

Els Mossos d'Esquadra han detingut una cartera que presumptament es va embutxacar més de 20.000 euros apropiant-se de les targetes de crèdit que havia de repartir. La dona, que és del Catllar i treballava als Pallaresos, està acusada d'haver robat més d'un centenar de targetes de crèdit. Juntament amb ella han detingut tres persones més, que serien les encarregades d'haver tret els diners amb les targetes robades. Tots quatre estan en llibertat amb càrrecs.

Actualitzat
La policia considera que la detinguda, S.M.R., de 36 anys, es va quedar 117 targetes de crèdit que les entitats financers havien enviat als destinataris per correspondència postal. Al cap d'uns dies, també robava les cartes en què s'informava del número PIN per activar-les.

La cartera, que ja ha estat acomiadada de Correus, donava les targetes als tres socis, que treien diners de caixers ubicats al carrer perquè es pensaven que no tenien càmeres de seguretat. Concretament, van treure diners de caixers del Morell i del barri de Campclar, a Tarragona.

Una quinzena de veïns van denunciar els fets. Els Mossos van sospitar des del principi de la cartera, però no van poder identificar-ne els còmplices, que tenen entre 32 i 36 anys i són de la Pobla de Mafumet, fins que van revisar les imatges de les càmeres.

La detinguda ja tenia un expedient obert per haver-se quedat correspondència postal. El grup va començar a actuar el mes de juny i entre els dies 23 i 24 d'agost hi va haver les detencions dels quatre implicats, que ara per ara estan en llibertat amb càrrecs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut