La Sénia

Detinguda una banda dedicada a robar empreses i comerços al Montsià

Els Mossos han localitzat i detingut set joves presumptament membres d'una banda dedicada a cometre robatoris a diverses empreses i comerços dels municipis d'Ulldecona i la Sénia, al Montsià. També han localitzat, a casa d'un dels membres, una plantació il·legal de marihuana.

RedaccióActualitzat
Als joves se'ls imputa l'autoria de cinc robatoris amb força a empreses i establiments comercials. Els fets es van començar a investigar el passat febrer, i la investigació va culminar amb les detencions dels membres el 16 d'abril. Els agents han apuntat que els membres actuaven de nit i entraven per la força als establiments, on robaven des de material informàtic fins a coure, que després intentaven vendre al mercat negre.

A més a més, els Mossos han imputat a un dels detinguts un delicte contra la salut pública després d'haver descobert una plantació de marihuana al seu domicili, per a la qual havia sostret una instal·lació de llum del castell d'Ulldecona.

Els detinguts són tots veïns del poble de la Sénia i d'edats compreses entre els 19 anys i els 34 i van ser posats a disposició judicial i posteriorment en llibertat amb càrrecs.
Anar al contingut