Eslovàquia

Detinguda per posar a tot volum cada dia durant 16 anys una ària de Plácido Domingo

La dona la posava cada dia, de 6.00 a 22.00, com a protesta pel lladruc del gos d'un veí però la mort de l'animal no la va aturar

RedaccióActualitzat

Detenen una dona de la localitat eslovaca de Sturovo per posar a tot volum durant 16 anys, des de les sis del matí i fins a les deu la nit, una ària d'òpera interpretada per Plácido Domingo.

La detinguda i alguns veïns estaven implicats en un llarg procés judicial. Una sentència ja havia prohibit a la dona posar la música alta per les molèsties que ocasionava, però no va respectar la decisió judicial.

El fragment de quatre minuts de "La traviata" de Giuseppe Verdi anava sempre acompanyat pels xiulets dels veïns, que han qualificat la situació "d'insuportable".

L'instructor del cas va veure indicis de perill per les amenaces fetes per la dona després de la seva detenció i per aquest motiu en va demanar la presó preventiva.

Sembla que la detinguda posava la música alta a mode de protesta pels lladrucs del gos d'un veí, però la dona va continuar amb la seva protesta fins i tot després de la mort de l'animal.

Els mitjans locals han escollit el testimoni d'alguns dels veïns:

"Tothom pateix. No hi ha cap moment de pau."

"M'encanta Plácido Domingo, però així no."

" Portaria aquí la gent que fa les lleis i els obligaria a seure davant d'aquesta casa. A veure si diuen que això està bé durant 10 anys. En temo que s'avorririen en dues hores."

 

El jutge del cas ha de decidir ara si la dona continua o no a la presó.

Anar al contingut