Texas

Detinguda i emmanillada, aconsegueix fugir amb el cotxe de la policia

La policia ha difós les imatges de tota la seqüència de la fugida, que va passar a principis de setembre a Texas

RedaccióActualitzat

Ho ha difós la mateixa policia per Facebook i s'ha fet viral. Les imatges mostren com una dona detinguda i emmanillada en un cotxe policial aconsegueix treure's les manilles, saltar al seient del davant i escapar-se amb el cotxe de la policia.

El cas és que els policies que l'havien detingut van sortit del vehicle, però van deixar les claus posades per no haver d'apagar l'aire condicionat.

Quan la dona s'escapa, la persegueixen fins que topa contra un arbre. Aleshores, la tornen a detenir. I tota aquesta història –de com s'escapa, com la persegueixen i com la detenen de nou– es veu a les imatges.

La dona es diu Toscha Sponsler, té 33 anys i és de Polock, a Texas. La van detenir el 2 de setembre per robatori en una cadena de cosmètics. Després d'alliberar-se de les manilles, la dona va conduir el vehicle policial a gran velocitat durant més de vint minuts, entre Lufkin i Zavall. Durant la persecució, els agents la van obligar a fer una maniobra en què va perdre el control del vehicle.

A Tosca Sponsler se l'acusa de fugar-se, provocar greus lesions corporals, amenaçar amb una arma mortal i agredir agents de l'autoritat.

Arran d'aquest fet, i perquè no es torni a produir una situació semblant, la policia ha posat mampares de separació i protecció als vehicles.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut