Madrid

Detinguda a Barajas una àvia de 92 anys que portava 4 quilos de cocaïna adossats al cos

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a l'aeroport de Barajas dues persones, una de les quals una àvia de 92 anys, acusades de tràfic de drogues. La dona gran duia 4,3 quilos de substàncies estupefaents adossades a diferents parts del cos. L'acompanyant de l'àvia, una dona de 44 anys, va fugir quan la Guàrdia Civil es diposava a fer el control duaner, però la van detenir al mateix aeroport. Els fets van passar divendres passat i les dues dones havien arribat en un vol provinent del Brasil.

Actualitzat
Les dones tenien un bitllet amb destinació a Tenerife, en un vol que sortia al cap de poca estona. En el moment en què els agents es disposaven a fer el control per comprovar que no portaven cap tipus de substàncies o altres objectes il·legals, l'acompanyant de l'àvia va fugir. 
 
Els agents van descobrir que l'àvia, de 92 anys, portava adossats en diverses parts del cos uns quants paquets amb 4.300 grams de cocaïna. La Guàrdia Civil va començar una recerca per la Terminal 4 de l'aeroport per localitzar l'altra dona, de 44 anys i nacionalitat uruguaiana, que com que ja havia perdut el vol d'enllaç intentava sortir de l'aeroport madrileny.
Anar al contingut