Policia Nacional
Policia Nacional
Múrcia

Detenen una parella per abusar de la filla de 15 anys, que es va quedar embarassada

El matrimoni ha abusat sexualment de la seva filla durant els últims dos anys

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut a Múrcia un matrimoni per abusar sexualment de la seva filla de 15 anys. Van abusar d'ella durant dos anys i el pare l'hauria deixat embarassada.

La investigació policial es va fer a partir de les explicacions de la mateixa víctima a una orientadora de l'institut de la capital murciana on estudiava la noia. Segons fonts municipals, la menor va declarar que havia quedat embarassada del seu progenitor, de 37 anys, i que havia interromput l'embaràs de manera voluntària.

Efectius del Grup de Menors de la Policia Nacional van parlar amb la jove al mateix centre educatiu i van confirmar el que havia manifestat a l'orientadora. El pare de la noia li feia xantatge dient-li que si volia sortir amb les seves amigues havia de mantenir relacions sexuals amb ell. Si s'hi resistia, li deia que no sortiria de casa.

La mare, de 40 anys, també l'han detinguda com a presumpta responsable d'un delicte d'abusos sexuals i abandonament de menors, ja que ella sabia el que estava passant. Va ser la persona que va acompanyar la menor al centre sanitari per interrompre l'embaràs. En un principi, la progenitora va dir que no sabia qui havia deixat embarassada la seva filla. Però després va reconèixer que podia haver estat el seu marit perquè, va afegir, ella mateixa va patir abusos al seu país, a Bolívia, per part del seu pare quan tenia només 8 anys.

El matrimoni ha passat a disposició del jutjat de guàrdia. El pare ja ha ingressat a la presó. Mentrestant, la menor ha quedat a càrrec de la seva àvia.

Anar al contingut