Barcelona

Detenen una dona que assaltava àvies per robar-los joies i diners

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona acusada d'assaltar àvies, a qui robava diners i joies. La detinguda anava als domicilis amb el fill petit, i demanava menjar i beure per al menor. Un cop a dins de la casa, es guanyava la confiança de les dones grans, moment que aprofitava per atacar-les de forma violenta fins a deixar-les inconscients. Per fer-ho, utilitzava un mocador, amb el qual escanyava les seves víctimes. La dona actuava a la zona del Maresme.

RedaccióActualitzat
Les investigacions sobre el cas van començar al juliol arran d'un robatori al Masnou, i poc després n'hi va haver un altre de característiques similars a Sant Vicenç de Montalt.

Les dues víctimes van explicar als Mossos d'Esquadra que la dona anava acompanyada d'un nen que feia servir com a esquer per poder entrar a les cases. Encara se li atribueix un tercer robatori a Premià de Mar.

La detinguda, de nacionalitat romanesa, ja tenia antecedents per furts, estafes i mendicitat amb menors, i ara se l'acusa de lesions i detenció il·legal.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut